Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering handlar om att öka företags synlighet i sökmotorers organiska sökresultat,  vilket betyder resultat som inte är betalda annonser i exempelvis Google. Det handlar alltså om att placera sig så högt upp som möjligt i dessa sökmotorer. För att lyckas krävs bland annat arbete med innehåll, struktur, länkar och nyckelord. Vi finns redo att göra jobbet!

Analys

Det börjar med en analys av er webbsida för att ta reda på hur den rankar organiskt och presterar i dagsläget samt vad era potentiella kunder använder för sökord. De bästa nyckelorden tas fram för er verksamhet och som har god sökvolym, måttlig konkurrens men också hög lönsamhet. I analysen ingår också att titta på konkurrenter.

Analys
Optimering

Optimering

Efter analysen påbörjas arbetet med att optimera webbsidan genom att förbättra rubriker, meta-beskrivningar, länkar och använda sig av relevanta nyckelord. Vi ger också förslag för fortsatt arbete med innehåll och struktur.

Aktivitetsrapporter

Vi erbjuder bevakning av er webbsida och arbete vid behov. Då tillhandahåller vi regelbundna och detaljerade uppdateringar om hur webbsidans SEO presterar, data om era besökare, mest hänvisade nyckelord och webbsidor, sidor som presterar bäst på er webbplats och en sammanställning av sökmotoraktivitet.

Aktivitetsrapporter

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal

Felix Sahlin

Håkan Jidéus

Digital verksamhetsutveckling