Om ValueAdd

Vad vi gör

I en alltmer digitaliserad värld märker vi att många organisationer behöver stöttning och guidning i att stärka sin närvaro online. Vissa behöver hjälp med att faktiskt ta det där första steget, andra kanske känner sig förvirrade i hur de ska ta det andra eller tredje steget. Oavsett var ni befinner er på resan vägleder vi er för att ni, era kunder och potentiella kunder ska få en så god upplevelse som möjligt.

Vi hjälper till att ta fram en effektiv marknadsföringsstrategi, skapa kampanjer i sociala medier och även Google, sökmotoroptimera, producera innehåll för era kanaler, utveckla er hemsida och göra den tillgänglig enligt de riktlinjer som finns.

Om ValueAdd Vad vi gör
Om ValueAdd Vår vision

Vår vision

Vi strävar mot att bidra med värde till er verksamhet och ert arbete. Det innehåll som vi skapar ska vara värdefullt och relevant för era kunder och potentiella kunder. Detta leder i sin tur till ett ökat förtroende för er organisation och därmed era tjänster och produkter.

Vårt samarbete

Vilket behov har ni? Behöver ni en ny hemsida, finnas på sociala medier, ha innehåll som sticker ut eller toppa sökresultaten på Google? Vårt team har en bred kompetens, är drivna och kommer att arbeta utifrån era behov, förutsättningar och mål.

Vår förhoppning är att vårt samarbete inte innebär ett projekt och att berättelsen därefter tar slut. Vi vill hjälpa er att möta nya utmaningar, tillgodose nya behov och se er växa. Vi tror på kvalitetsarbete, långvariga relationer och kommer att vara där för er på er framgångsresa.

Om ValueAdd Vårt samarbete

Vilka vi är

Håkan Jidéus
Håkan JidéusDigital verksamhetsutveckling
Daniel Malm
Daniel MalmDigital verksamhetsutveckling
Felix Sahlin
Felix SahlinDigital kommunikation
Zia Ullah
Zia UllahDesign och utveckling