Webb

Första intrycket är alltid viktigt och i en digital värld är det webbsidans design som står för det. Den kan bidra till att konvertera fler besökare till både leads och sales. Vi skapar en interaktiv design för er webbsida som engagerar besökare och förmedlar den bild som ni önskar att er målgrupp har av er.

Design för landningssida

Bakom varje lyckad annons finns en stark landningssida. En landningssida är den sida där besökaren “landar” efter att exempelvis ha klickat på en annons och dess innehåll uppmuntrar till handling. Det kan vara att fylla i ett formulär, registrera sig för ett nyhetsbrev eller göra ett köp. Genom att skapa en attraktiv design och struktur för er landningssida får vi annonsklick att bli konverteringar.

Design för landningssida
Webbplats

Webbplats

Behöver ert företag en webbsida? Vi utvecklar webbplatsen på testservrar där ni kan se framstegen i arbetet och få uppleva den i realtid. Det tillåter er också att se dess arkitektur och göra ändringar innan den görs tillgänglig för alla. Webbplatsen finns på vår server tills den är helt klar och därefter flyttas den till sin slutdestination.

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal

Felix Sahlin

Håkan Jidéus

Digital verksamhetsutveckling